Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yemekten hemen sonra şu 7 şeyi yapmaktan kaçınınız  (Okunma Sayısı 638 defa)
~LaleGül~
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Mayıs 04, 2009, 10:41:48 ÖÖ »

Yemekten hemen sonra şu 7 şeyi yapmaktan kaçınınız

Yemek yedikten sonra ne yaptığınız sağlığınız için çok önemli Uzmanlara göre, yemek yedikten sonra yapılması sakıncalı olan şeyler, zamanla sağlık problemlerine neden oluyor

Yürümeyin:

İnsanlar çoğu zaman, yemeklerden sonra 100 adım yürümek 99 yaşına kadar yaşamanızı sağlar derler Gerçekte bu doğru değildir Yürümek sindirim siteminin aldığımız gıdalardan besinlerin emilimini engeller

Hemen uyumayın:

Aldığımız gıdalar yeterince sindirilemez Bu durum bağırsağımızda gastrit ve enfeksiyona önderlik eder

Banyo yapmayın:

Banyo yapmak ellerdeki, bacaklardaki ve vücuttaki kan akışını hızlandırır, böylece mide çevresindeki kan miktarı bu durumda azalır Bu da midemizin sindirim sistemini zayıflatır

Hemen meyve yemeyin:

Yemeklerin peşinden yenen meyveler midenin havayla davul gibi şişmesine neden olur

Çay içmeyin:

Zira çay yaprakları yoğun asit içerir Bu madde tükettiğimiz gıdalardaki proteinin hazmını zorlaştırıyor

Kemerinizi gevşetmeyin:

Yemekten sonra kemeri gevşetmek kolaylıkla bağırsak düğümlenmesine ve tıkanmasına neden olur

Sigara içmeyin:

Uzmanlarca yapılan deneyler, yemeklerden hemen sonra içilen bir sigaranın 10 sigaraya eşdeğer olduğunu kanıtlamıştır (Kanser olma riski daha yüksek)

Haber7

ya insana gül ver yada gülüver  Gülümseme Gülümseme
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Çevrimdışı Çevrimdışı

Facebook Security

« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2009, 03:40:16 ÖS »

Allah razı olsun ...
herkezi ilgilendiren, bilinmesi gereken konular...

вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..

Kendim Ettim Kendim Buldum ....
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: