Allahdostu_aşığı
Okur

|
 |
« : Kasım 12, 2009, 01:12:30 ÖS » |
|
Bir ev kiralayacaksınız. Ev sahibi sizden şu iki ödeme plânından birini tercih etmenizi istiyor:
1- Yıllık kira 40 altın, yıllık artış da 8 altın olacak.
2- 6 aylık kira 20 altın, kira artışı da 6 ayda bir 2 altın olacak.
Ödemeler peşin yapılacağına göre hangisini tercih edersiniz?
cevabı 5 gün sonra
|
|
|
|
|
|
Bizimle sizin aranızdaki fark kardeş; SiZ; güneşi ceplerinizde kaybetmiş marka müslümanlarısınız! BİZ; zifiri karanlıkta, ak sütün içindeki ak kılı farkedecek kadar gözü keskin; ve gerçek kahramanlık madeniyle sahtesini ayırdetmekte kuyumcu ustası bir gençlik...
|
|
|
|
~LaleGül~
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 13, 2009, 11:10:47 ÖÖ » |
|
2. şık sanki daha ekonomik gibi geldi bana ama bu sorular da hep şaşıtmaca olduğu için 1. şıkkı seçiyorum 
|
|
|
|
|
|
ya insana gül ver yada gülüver 
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 13, 2009, 02:07:05 ÖS » |
|
soru biraz eksik gibi aslında  ne kadar oturulacağı belli değil eğer adam 1 sene oturursa cevap farklı daha fazla oturursa cevap farklı genel olarak hesaplarsak 1. sene ilk ever 40 altın ödüyorsun ikinci eve 42 altın 2. sene ilk eve 48 altınken ikincisine 50 altın ödeme durumunda kalıyorsun sonrası böyle böyle gidiyor yani 1.
|
|
|
|
|
|
вαĸ iвяeт αL yeяe düşeи yαpяαğα, 0dα esĸideи yυĸαяdαи вαĸαяdı тopяαgα..
Kendim Ettim Kendim Buldum ....
|
|
|
gulibikcin
Caylak
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 13, 2009, 05:23:45 ÖS » |
|
ince hesap bunlar yaw ) 
|
|
|
|
|
|
ya HAY
|
|
|
Allahdostu_aşığı
Okur

|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 14, 2009, 02:22:21 ÖS » |
|
farketmez her sene1. ile 2. plan arasındaki fark aynı çıkacak
|
|
|
|
|
|
Bizimle sizin aranızdaki fark kardeş; SiZ; güneşi ceplerinizde kaybetmiş marka müslümanlarısınız! BİZ; zifiri karanlıkta, ak sütün içindeki ak kılı farkedecek kadar gözü keskin; ve gerçek kahramanlık madeniyle sahtesini ayırdetmekte kuyumcu ustası bir gençlik...
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 15, 2009, 05:35:23 ÖS » |
|
nasıl öyle bir sonuç çıkacak ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allahdostu_aşığı
Okur

|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 16, 2009, 11:06:18 ÖÖ » |
|
bir ipucu 1. plandaki yıllık iifadesini iki tanae 6 ay olarak düşünün yani birimler 2. planla aynı olmuş olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allahdostu_aşığı
Okur

|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 16, 2009, 02:26:49 ÖS » |
|
anlışan bulamadınız...şimdi 1. plana bakalım yıllık 40 altın 6 ayda bir 20 altın vereceğiz demektir. 2. plan da ise ilk 6 ay 20 altın verdik ancak 6 ay sonun da zam yüzde 2 yani son 6 ayda 22 altın vereceğiz .toplam yıllık ta 42 altın yapar. 1.plan:40 altın 2. plan:42 altın demekki zahir aldatırmış değil mi....1.plan daha ekonomik sonraki yıllar daki farkta aynı çıkar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 16, 2009, 02:41:32 ÖS » |
|
e peki ben ne demiştim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~LaleGül~
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 16, 2009, 03:19:16 ÖS » |
|
aaa koskoca iktisatçı yapmadı  diyomuşum  ben hiçbişey anlamadım bu sorudan gerçekten de ince hesap bunlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ннмєя¢αη
___ الله اكبر ___
Tiryaki

Facebook Security
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 16, 2009, 04:58:17 ÖS » |
|
yapamadı derken. ya cevapları okumuyosunuz sanırım ikinizde... ilk verdiğim cevap aşağıda soru biraz eksik gibi aslında  ne kadar oturulacağı belli değil eğer adam 1 sene oturursa cevap farklı daha fazla oturursa cevap farklı genel olarak hesaplarsak 1. sene ilk ever 40 altın ödüyorsun ikinci eve 42 altın 2. sene ilk eve 48 altınken ikincisine 50 altın ödeme durumunda kalıyorsun sonrası böyle böyle gidiyor yani 1.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~LaleGül~
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 16, 2009, 05:00:50 ÖS » |
|
şaka yaptım yaa  Allahdostu_aşığı kardeşimiz kimse yapamamış gibi cevabı yazmış da o yüzden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allahdostu_aşığı
Okur

|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 17, 2009, 10:17:43 ÖÖ » |
|
pardon kardeşim senin ilk gönderdiğin cevabın tümünü okumamışım.ondan problem çıktı.sen soru da eksik var deyin ce ben de bulamadın zannettmişim. özür dilerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allahdostu_aşığı
Okur

|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 17, 2009, 10:40:40 ÖÖ » |
|
şimdi başka bir soru soracağım arkadaşlar .belki bu soruyla daha önce karşılaşmış olanınız vardır: ''ıssız bir ormanda biri kör,biri sağır ve biri dilsiz olan 3 arkadaş bulunmaktadır.. sağır ormanda ölür,dilsiz olan kör arkadaşına sağırın öldüğünü nasıl anlatır....''?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~LaleGül~
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 17, 2009, 05:46:58 ÖS » |
|
valla baya bi düşündük ama hiçkimse bulamadı çok merak ettim neymiş cevabı
|
|